Real Estate Professional i din hule hånd

AT FÅ MEST FOR LEASE-TRACKING DIN EJENDOM

Hvis du ejer udlejning og/eller investeringsejendomme, ved du, at du skal holde styr på din portefølje, vedligeholdelse profiler, ejendomsadministratorer og dermed beslægtede finansielle spørgsmål. Der er et væld af programmer for Palm – Pilot system til at holde med leje datoer, lease afvisninger og leje due datoer. De vil lade dig vide, hvornår der sender sent bekendtgørelser og hvor meget de sene gebyrer er for hver udlejning du har i din liste. De fleste af disse programmer vil også advare dig, når du har en lejeaftale, der udløber inden for de næste to måneder, dette gør det muligt at forberede en ny lejekontrakt eller planlægge reparationer og markedsføring for enheden. De vil endda give dig årlige totaler brugt på ejendom administrationsgebyrer og vedligeholdelsesgebyrer, og hoppe disse beløb mod din husleje indsamlet. Dette vil give dig en idé om, hvordan klarer sig ejendommen. Nogle vil endda “conduit” til din computer Når du HotSync, som tillader dig at oprette Excel regneark data produceret.

Disse programmer vil også gemme oplysninger tilknyttet hver enkelte ejendom, såsom hvem handyman er at ejendom, garanti selskab kontaktoplysninger, forsikringsoplysninger og lejer kontaktoplysninger. De fleste programmer derude, der vil tillade dig at logge og spore brutto planlagt indkomst (GSI), brutto opererer indkomst (GSO), netto opererer indkomst (NOI) og Cap priser for hver egenskab i din portefølje.

Et par programmer, som du kan prøve, du bliver nødt til at finde ud af hvilken en er bedst for din nuværende situation. Der er mange mere, bare Søg rundt på www.palmgear.com og du bør kunne finde præcis, hvad du har brug for din egen udlejning og leasing situation:

Leje Manager 2.16. Dette program er fantastisk til ferie udlejning! At holde med tilgængelighed, debitor, forbehold, reservation ikke bekræftet og datoer for udløb.

Rentulator 1,01. Er et gratis program, der tillader dig at angive prisen på huset eller condo og den procent, du ønsker at tjene, og programmet vil beregne lejen skal du indsamle for denne situation. Du skal beregne total gæld service og andre faktorer før stansning dem i, men programmet vil fortælle dig, hvad du har brug for med de korrekte beløb sat.

LANDLORDING

De fleste egenskaber i min portefølje jeg har ejendomsadministratorer, at indsamle leje og inspicere enhederne. På disse egenskaber at jeg klare mig selv, når en lejer kalder med et problem, alt hvad jeg skal gøre er beslutte, om det kræver garanti selskab, bare en hurtig løsning af en handyman, eller hvis jeg er i området, jeg bare kunne køre af og tage sig af det selv. Alle oplysninger er lige foran mig, uanset hvor jeg er på tidspunktet for opkaldet. > Fra erfaring, kan jeg forudse, at når mine lejere kalder, jeg ikke vil være hvor som helst i nærheden af min PC eller arkivskab! Heldigvis, med din Smartphone, du nogensinde behøver at gå til dit kontor for at få adgang til dine filer igen. Lyder dejligt, hva?

Har alle dine vigtige filer med dig 24/7, 365 om året!

EJENDOMSMÆGLERE

Nogle af disse programmer vil spore alle aspekter af business af fast ejendom. Mæglere og mæglere kan spore deres programoversigter og hvornår de udløber og endda søge i hele MLS (flere notering Service) når som helst – hvor som helst. Programmet vil huske lockbox koder og sammenholde dem adresse og placering af ejendommen. Du kan også spore fast ejendom provisioner, både brutto og netto. Du kan endda sætte mål for at lukke en række af salget pr. måned, som du kan derefter sammenligne med din faktiske lukninger i slutningen af hver måned. Eksportere disse filer til din favorit regneark til at udskrive månedlige og årlige diagrammer af din progression.

Nu efter et program, bærer der et månedligt gebyr. Supra og eKey. Findes på: www.supraekey.com

Hvis du er en tilstand licens øve ejendomsmægler, kan du abonnere en tjeneste, der vil give dig adgang til dine fortegnelser og hele MLS. Denne software gør det muligt for din Smartphone til at fungere som en elektronisk nøgle til at give dig adgang til Supra Keyboxes placeret på lister. Hvis nøglekassen elektroniske iBox type, kan du åbne nøglekassen blot ved at sigte din Smartphones IR (infrarød) port på nøglekassen og trykke på knappen send.

Softwaren udløber i slutningen af hver dag, for at opdatere softwaren, skal du enten HotSync eller eSync din Smartphone eller tryk på Opdater i menuen, der giver mulighed for din Smartphone til at gå online ved hjælp af dens ‘ trådløs forbindelse, og det vil opdatere softwaren. Som standard vil automatisk logge mellem 12 am og 06: 00 og opdatere din nøgle for dig. Det automatisk opdaterer hver nat og fortæller dig, der har vist notering; dato, klokkeslæt, navn, kontor navn og telefon nummer. (Hvis du er i en placering, der ikke har en digital cellular signal, softwaren vil forsøge at hitte en slægtskab hver 30 minutter indtil det opdaterer sig selv. Du får de ønskede oplysninger leveres til dig uden at du behøver at køre til notering at indsamle visitkort). Når du vågner, opdateres alle koder, lockbox aktivitet og din MLS. Du vil vide hvor mange andre agenter tilgået og viste nogen af dine egenskaber, som du har angivet. Hvis nogen på kontoret tilføjet en liste til din MLS, bliver det nu dukke op på din Smartphone.

Nogle af de gamle lockboxes kræver metalkontakterne at være gled ind i selve bøjlen åbne lockbox, AEII type. På disse ældre enheder, den “supra enhed” er nødvendig, fordi enheden har metal kontakt nøglen bygget ind i sagen af enheden. Du indsætte bare din eKey skallen af PDA i en AEII type nøglekassen. Eller for de nyere Keyboxes, typen iBox blot pege din Smartphone på iBox og tryk på knappen. Altid huske, iBoxes relock efter 30 sekunder!

Du kan nemt ændre din egen iBox koder ved at ændre dem på din håndholdte og overføre dem til din lockbox, når du ankommer til lokationen.

Beskeder: Foreninger og mæglere har nu en måde til hurtigt og kommunikere nemt med deres agenter gennem et værktøj agenten bruger på daglig basis. Behovet for at ændre dato eller tidspunkt for et møde og få ordet ud hurtigt? Meddelelserne vises på skærmen. Dybest set, SMS, som står for (lille besked service).

Hvis du kørte gennem et kvarter og fundet det perfekte hjem for din klient eller dig selv, ville det ikke være rart at punch i nogle numre og har alle oplysninger til egenskaben i din hule hånd? Og du kan muligvis kunne opnå lockbox koder lige på stedet, og se egenskaben minut. Dette kaldes produktivitet, enten blive i det, eller få løb af det!

Du kan søge i dine egne lister af nogen af følgende felter: område, pris, klasse, status, soveværelser, badeværelse, og op til tre tilpassede felter, du kan angive hvad der nogensinde du indkvartering eller tror er vigtigt.

Der er mange andre tjenester derude, der vil hjælpe dig med at være en af de Top sælgere i dit område. En service fra www.homegain.com vil SMS tekst side sammenligninger til du når priserne stiger eller falder i din gård område. Det plejede at være gratis, men nu de opkræve et par dollars om måneden for at overvåge visse områder. Denne service er også rart, hvis du ejer ejendommen og vil gerne vide hvornår man skal enten refinansiere egenskaben eller måske det er tid til salg denne egenskab. Priserne på fast ejendom normalt ikke bevæge sig meget hurtigt, medmindre vi er i et brag af en slags, og så selvfølgelig, deres flytter ned hurtigt. Men det er stadig rart at vide, hvad dine egenskaber gør uden at skulle forskning dem alle hver måned. Denne måde får du rapporter, og du kan enten gå videre med livet, eller se nærmere på tallene for en bestemt egenskab og handle uanset du bør.

Find noget i din portefølje i sekunder, hvor som helst – når som helst, sende en e-mail med “ebook” i emnet til at modtage en gratis version af ebook på: [email protected]

BEREGNING AF DINE POTENTIELLE PENGESTRØMME

Når jeg gå ud for at inspicere potentielle investeringer i fast ejendom, indtaste jeg alle noter for denne særlige egenskab under at ejendommens navn og adresse. Senere på hotellet eller på stedet, kan jeg kørt numre med min HP – 12C regnemaskine (se nedenfor), og ved hvis jeg kigger på en positiv eller negativ pengestrøm. Naturligvis, vil du tage i betragtning af de potentielle påskønnelse for det pågældende område. Nogle negative pengestrømme er værd at have, hvis du vil gøre din gevinst i påskønnelse. Nogle gange kan en lille negativ være velkommen i lyset af en stor påskønnelse faktor for et område. Når jeg kommer hjem, er der ingen forvirring om, hvilken ejendom havde hvilke funktioner og likviditet. Et andet program, der hjælper dig med at sammenligne egenskaber er TriLoan, (se nedenfor), at se hvilken ejendom er den bedste investering. Dette program kan du indstille fire forskellige lån eller ejendomme side-by-side for nem sammenligning. Alle i håndfladen i jeres række.

REAL ESTATE BEREGNINGER

KK – 12C, af KK Technologies Co, Ltd, er et stort program, der emulerer HP – 12C regnemaskinen. Det ligner endnu lommeregneren på skærmbilledet Palm. Hvis du i øjeblikket ved hjælp af HP – 12C, så behøver du ikke at lære noget om dette program; du vil allerede vide, hvordan man betjener det. HP – 12C er en af de mest populære RPN (omvendt polsk Notation) finansielle regnemaskiner nogensinde er lavet – det har været ude for en lang tid og er stadig populær hovedsagelig i fast ejendom arena. Jeg kan godt lide, at jeg altid har det med mig hvor jeg går. Der er en hel del muligheder på KK – 12C, den normale regnemaskine ikke tilbyder. En dejlig feature er, at alle registre kan gemmes til enhver tid med ubegrænset antal sessioner. Det er rart for visning af senere.

TRE UD AF FIRE LÅN

TriLoan, af John Coogan, kan findes på dette program tillader dig at sammenligne op til fire lån på samme tid. Alt du skal gøre er at indtaste lånebeløbet, vilkår og sats, og programmet gør resten.

Hvis du kigger på mere end én ejendom eller lån, kan du sammenligne op til fire på skærmen Palm-Pilot. Dette er fantastisk til feltet arbejde-der er ingen grund til at skrive tallene ned og ikke vide, hvis nogen af dem er endda meget, indtil du kan komme til en PC.

Programmet tillader dig at gemme alle egenskaber under det navn, du giver dem, og ser på hvor du befinder dig i tabellen afskrivninger på ethvert tidspunkt. Der er over 200 andre muligheder for at beregne dine investeringer ned til øre. Disse omfatter visning af din egenkapital, lån-til-værdi, forventede leje, payoff, netto opererer indtægter og likviditet.

Begge de ovennævnte programmer kan bruges til ethvert lån beregninger, jeg bare giver eksempler på realkreditlån.

Find noget i din portefølje i sekunder, hvor som helst – når som helst, sende en e-mail med “ebook” i emnet til at modtage en gratis version af ebook på: [email protected]

For at se, hvordan du bruger din håndholdt som en professionel, send en e-mail med “ebook” i emnet til at modtage en gratis version af

e-bog på: [email protected]

Find ud af mere om hvad det hele handler om: www.robertlett.com/whatisit5.htm

Dette dokument er under Copyright gennem uendelige Data. Du har tilladelse til at kopiere dette dokument i sin ‘ helhed og gøre dubletter. Du kan ikke ændre, tilføje eller redigere noget inden for dokumentet. Tak for din hjælp.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev, e-mail til os på: [email protected]

Hvis du har bemærkninger eller spørgsmål, bedes du kontakte os på: [email protected]

www.robertlett.com

Individ bevæbnet med oplysninger

Kontroller forløbet af forhandlingerne

Har det hele med dig, når som helst – hvor som helst!