Forretningsmuligheder – hvorfor færdigpakkede BizOpps ikke er pengene værd

Afhente nogen “business opportunity” magasin på den lokale kiosk, og du vil se en blank attraktive publikation designet til at tiltrække folk, der søger aktivt måder at tjene ekstra penge, købe en franchise eller åbne deres egen virksomhed. Det er jo den amerikanske drøm at eje din egen virksomhed og blive rig, højre?
Du har sikkert hørt det gamle ordsprog, “de fleste mennesker er alt for travlt med at tjene til livets ophold at foretage nogen penge.” Sund fornuft fortæller os, at vi ikke vil få rig arbejder for en anden (med undtagelse af de heldige folk, der begyndte med Microsoft eller Google i deres tidlige dage og fik rig gennem aktieoptioner). Den gennemsnitlige amerikanske medarbejder lever fra lønseddel til lønseddel, med knap nok indtægt til at dække leveomkostninger, efterlader intet til investeringer mod opbygge rigdom for en behagelig pensionisttilværelse. Dermed fornemmelse af “Forretningsmulighed.”
Som du bladre gennem en af disse “BizOpp” magasiner, vil du se en bred vifte af reklamer for forskellige typer af virksomheder, spænder fra simple “begyndersæt” for omkring $29 hele vejen til sofistikerede franchises koster $100.000 eller mere. For de fleste mennesker er det umuligt at tilvejebringe tilstrækkelig kapital til at overveje at åbne et sandt franchise. Franchise gebyrer alene er ofte uoverkommelige, kører ind i snesevis af tusindvis af dollars selv for de mindre kendte forretninger eller flere hundrede tusinde dollars for bedre kendte virksomheder. Og der har ikke engang herunder udlæg skal faktisk åbne dørene for business.
I anden enden af skalaen er de fleste mennesker klar over, at de billige startsæt og “business in a box” pakker er dybest set junk. Men det efterlader en lang række medium-prissat business startup koncepter, spænder i pris fra ca $500 på den lave ende til $10.000 i den øverste ende. Jeg henviser til disse som “færdigpakket forretningsmuligheder.”
For at forklare, hvorfor færdigpakkede forretninger er normalt en spild af tid og penge, vil jeg bruge forrude reparation som eksempel. Som jeg skriver dette, kigger jeg på en annonce for et træningsprogram, der koster $3.000, herunder starter materialer. Hvis du ikke ved hvad jeg taler om her, er den grundlæggende idé, at små chips, revner eller huller i bil forruden kan repareres ved hjælp af en særlig flydende materiale, der forsegler og reparerer fejl. Dette er selvfølgelig meget billigere end at erstatte en hel forrude. Derfor spare “lejlighed” til at starte en virksomhed, der hjælper folk penge på deres forrude reparation.
Nu, hvis du tænker, “Der er ingen måde, jeg ønsker at være i virksomhed,” Husk på, jeg bare bruger dette som et eksempel ud af hundredvis af mulige forskellige forretningskoncepter annonceres på samme måde. Og selvfølgelig er der mange mennesker, der ville blive tiltrukket af sådan en “business opportunity”–mennesker, der virkelig kan lide biler, mennesker der allerede ved ganske lidt om auto reparation, og så videre. Masser af mennesker er tiltrukket af en forretningsidé som dette, hvilket er grunden til denne særlige “chance” har eksisteret i årtier.
Nu, her er det egentlige spørgsmål. Kan du seriøst forvente at skallen ud $3.000 for nogle starter materialer og uddannelse i forruden reparation business, og derefter sætte et skilt ud, og forventer at begynde at tjene penge lige med det samme? Naturligvis ikke! Dette er #1 fejlen med færdigpakkede forretningsmuligheder: du stadig nødt til at regne ud, hvordan markedet produkt eller service på din egen.
Lad os tage et nærmere kig på forruden reparation business. Lad os sige dit mål er at gøre $50.000 om året i nettoresultat. Hvis vi antager, at du kan opkræve omkring $50 per forrude reparation, materielle omkostninger omkring $ 10, så har du en bruttofortjeneste (ikke tælle dine arbejdskraft) $ 40 pr reparation. For at gøre $50.000 netto, ville du skal finde 1,250 forruder pr. år at behov fastsættelse. Der kan oversættes til mere end 100 reparationer pr. måned, og ville du nødt til at holde denne måned i og måneden ud af at overholde dine mål for indkomst. Der arbejder ud til 3-5 reparationer om dagen, afhængigt af hvor mange dage per måned du arbejder.
Nu, hvis du havde 1,250 biler foret ned ad vejen, alle klar til reparationsarbejde, ville det være dejlig nemme penge, højre? Men at finde disse 1,250 biler og derefter sælge disse 1,250 bilejere på din service vil være det virkelige problem. Med andre ord, har du ikke virkelig en forrude reparation job her. Du har et salg job, ren og enkel. Det meste af din tid vil blive brugt, Find business. Naturligvis, at finde en bil på et tidspunkt vil være helt upraktisk. I stedet vil du har brug for flåde konti med større Bilforhandlere, bilværksteder, bil udlejningsbureauer og så videre. Og du kan vædde på, at en række andre mennesker (hvoraf nogle købte den samme færdigpakkede business, som du gjorde) har også anmodet de samme virksomheder for deres forrude reparation business.
Så igen, hvad du virkelig har her er en salgs-job. Hvis dette var en virkelig indbringende forretning, ville så virksomheden sælger du “mulighed” ikke gør alle deres penge sælger færdigpakkede virksomheder til folk som dig selv. I stedet ville de gør deres penge ved at udrulle servicen i hele landet og sælge forrude reparation direkte til flåden konti på grundlag af landsdækkende. Men de ved, der er faktisk flere penge at tjene i verdens BizOpp preying på folk, der har drømmen om at starte deres egen virksomhed.
Budskabet her er, at nogen færdigpakkede forretningsmulighed, sælger i rækken $500 til $10.000 er typisk værdiløse og et komplet spild af din tid og penge. Venligst huske på, at disse tal er blot en retningslinje, og du skal altid udøve god dømmekraft, når de evaluerer en forretningsmulighed. Bare fordi en “hot” færdigpakket mulighed sælger for betyder mere end $10.000 ikke at det er nødvendigvis legitime. Mange rip-offs koster meget mere end. Men generelt, initiativtagerne til disse ordninger indse, de er rettet mod mennesker, der ikke kan betale en masse penge til at få gang i erhvervslivet. Så er pakker markedsført på en måde, der vil maksimere antallet af mennesker, der har råd til at købe.
Hvis du er seriøs om at starte din egen virksomhed, så er en færdigpakket mulighed ikke vejen at gå. Det kan synes som et enkelt svar på dit problem, men det faktum, at det bliver solgt som en pakket virksomhed sandsynligvis betyder, at der ingen penge skal foretages uden en lang og hård salg trummerum. Du er meget bedre at gøre din egen forskning, kommer op med dit eget business idéer og derefter teste dine ideer med små annoncer om dine begreber har nogen reelle potentiale. Det er, hvor mange virksomheder får deres start. Du får en langt bedre chance for at gøre det i en verden af virksomhed eller selvstændig erhvervsvirksomhed, hvis du ignorerer disse BizOpp blade helt!